Thursday, June 28, 2007

Audio en video microbloggen met Hictu


Met Hictu kun je - net als met bijvoorbeeld Twitter - microbloggen. Maar met Hictu kun je ook een boodschap per audio of video aan je publiek geven. Nou trekt dat me niet meteen over de streep, maar als je dan toch heel kort wilt vertellen waar je mee bezig bent, waarom dan niet meteen als een audio bestand? Scheelt weer een hoop RSI-klachten.

De review op Killerstartups noemt Hictu een serieuze rivaal van Twitter.

By the way: Ik heb nu sinds een week een RSS-feed op Killerstartups en ik ben erg onder de indruk van de hoeveelheid startups (ongeveer 30!) die er elke dag voorbij komen!

M.

4 comments:

Daniëlle said...

Alleen van de hoeveelheid of komt er ook veel nuttigs/aardigs voorbij? Ik ben eigenlijk van plan om mijn rss feeds binnenkort (zomervakantieklusje) op te schonen, vandaar mijn vraag.

Dat microbloggen vat ik nog niet helemaal maar ik lees (o.a. op de blog van Erwin Blom) dat er veel leuke initiatieven door ontstaan.

Unknown said...

Heee, bij jou doen je feeds het wel. Bij mij al een dag niet. Ik dacht dat het een blogger-probleem was maar dat blijkt niet zo te zijn.

Dat wordt zoeken :-/

Marina Noordegraaf .... said...

@ daan. er komt óók veel aardigs voorbij, maar met 30 per dag is het wel lastig om dan het koren van het kaf te scheiden. Dat kun je dan beter laten doen door iemand die een RSS-feed heeft op killerstartups :-) Techcrunch is wrs. ook wel voldoende.

ik vat microbloggen ook nog niet helemaal. maar ja, dat was eerst ook zo met bloggen. voorlopig "lurk" ik nog even bij de anderen. ook niks mis mee!

@edwin. Succes!

Anonymous said...

Hictu just released a few interesting features today: http://www.lucafiligheddu.com/2007/07/hictu-new-features-available.html

www.flickr.com